IMPRESSZUM

A honlap célja, tartalma

Tájékoztatjuk, hogy az ezen a weboldalon elérhető tartalmak nem minősülnek sem tanácsadásnak, sem ajánlattételnek, sem pedig ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy Ön az interneten információt szerezhessen az ügyvédi iroda létezéséről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében a jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét.

Külső linkek, belső tartalom

A külső linkek tartalmát lehetőségeinkhez mérten ellenőrizzük, azok tartalmáért azonban felelősséget vállalni nem tudunk.

A weboldalunkra felkerülő adatokat és információkat ellenőrizzük, ám azok pontos és teljes voltáért sem az ügyvédi iroda, sem harmadik személy felelősséget vállalni nem tud.

Szerzői jogvédelem

Az oldalakon található összes szöveg, cikk és ábra szerzői jogvédelem alatt áll. Minden további felhasználáshoz az ügyvédi iroda előzetes, írásbeli hozzájárulása szükséges.

A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor a Csurgay Ügyvédi Iroda jogosult azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a Csurgay Ügyvédi Iroda írásbeli hozzájárulásával lehet azokat felhasználni. Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak (pl. 2010. évi CLXXXV. törvény, 2012. évi C. törvény).

Kapcsolatfelvétel e-mailen keresztül

A dokumentumok e-mailen keresztül történő elküldése biztonsági kockázatot rejt magában. Amennyiben e-mailen keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot, válaszunkat – hasonlókeppen a megkereséshez – e-mailen keresztül fogjuk eljuttatni Önhöz. Amennyiben válaszunkat más úton kívánja megkapni, kérjük, ezt levelében kifejezetten jelezze!

A hírlevél és egyéb szolgáltatások igénybevétele, adatvédelem

Bizonyos szolgáltatásokhoz (pl. hírlevél) szükség van az Ön adatainak (pl. név, e-mail cím) megismerésére is. Ezeket az adatokat Ön nem köteles weboldalunkon megadni, azonban az adott szolgáltatást csak a kért adatok megadása után veheti igénybe. Az adatokat adatbázisban tároljuk, és kizárólag magához a szolgáltatáshoz, valamint statisztikai céllal használjuk fel.

Az adatokat védett környezetben tároljuk és technikai, valamint szervezeti megoldásokat alkalmazunk annak érdekében, hogy azokat illetéktelenek ne ismerhessék meg.

A hírlevélre való feliratkozás esetén beleegyezését adja, hogy ingyenes hírlevelünket az Ön által megadott e-mail címre eljuttassuk. Hozzájárul továbbá ahhoz, hogy akár a Csurgay Ügyvédi Iroda, akár valamely együttműködő partnere, megadott elérhetőségét felhasználva, az Ön részére hírlevelet, vagy akár hirdetést tartalmazó elektronikus levelet küldjön.

A hírlevélről mind weboldalunkon, mind az egyes hírlevelekben, a megjelölt linkre kattintva bármikor leiratkozhat. Ebben az esetben a korábban rögzített adatait töröljük nyilvántartásunkból.

A honlap tartalmaz külső weboldalakra mutató hivatkozásokat. Ezen külső oldalak adatkezelése és -védelme cégünktől független, így azokért felelősséget vállalni nem tudunk.